Recap

VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG. Ni som can’t handle it önskar jag en trevlig kväll och så hörs vi någon annan gång.

Hej hej hej! Nu är det dags att dra iväg igen. Flyger till Australien imorgon bitti. Eller jag flyger rättare sagt till Zürich, Hong Kong och därefter Australien.

I söndags blev jag tvåa på HC-tävlingen i Bad Säckingen. Riktigt kul då det var ett sjukt starkt startfält. Det kändes bra i kroppen, positiva tankar genom hela racet och jag hade kul. Tummen upp för det, bra Jenny. Det är väldigt stor skillnad mot i U23-klassen. I U23 kunde jag lägga upp loppet så att jag gick ut 100%, på andra och tredje varvet drog jag ner lite på tempot, återhämtade mig en gnutta för att sedan öka och köra 100% mot slutet igen. I elitklassen måste jag gå ut 100%, slår jag av på tempot för att återhämta mig äter dom upp mig bakifrån. Jag måste helt enkelt hålla en helt annan nivå genom hela tävlingen och det är något jag måste lära mig för att disponera loppet rätt. Tyckte dock att jag behärskade det bra i helgen.

IMG_0321

Jag kom hem i måndags. Hela måndagen spenderades på resande fot och det blev inte mycket gjort. Jag sprang en runda iallafall när jag kom hem vilket var skönt efter en lång resdag. Vad är det vi brukar kalla det? Man springer av benen va?

Igår var det tisdag och jag fick börja dagen med dopingkontroll. Därefter körde jag lite tisdagsdistans. Fem timmar och dryga 13 mil. Det blev en riktig kringelikrok- sicksack- fram- och tillbakarunda. Många småbackar och mestadels grusväg. Det kändes bra förutom att det var en sån där dag när jag kollar på klockan varannan minut och tror att det har gått 10 minuter. Det blir rätt jobbigt psykiskt i fem timmar…

Idag har jag varit ute och löpt en vända, packat, lunchat med mamma och kört ett pass på gymmet.

Senaste dagarnas selfie game:
FullSizeRender 30
Nyvaken på flyget.

FullSizeRender 31
Hemkommen från en cykeltur i mängden.

FullSizeRender 29
Nyvaken i skogen imorse.

Dagens insikter:
-Alla som tror att det är vår har blivit lurade. Det är minusgrader på morgonen och det är inte vår.
– Jag har världens bästa mamma och pappa.
– Jag bor numera på ett berg. Vart jag än ska måste jag börja äventyret med en utförsbacke och avsluta med en uppförsbacke. Jag hade föredragit det omvända.
– Kanske måste flytta igen för att slippa uppförsbacke i slutet av träningspassen.
– Har man ingen löpteknik ska man inte satsa så hårt i kurvor att man får tvåfotssläpp. Det är svårt att rädda upp den situationen och sannolikheten är stor att det slutar med krasch.
– Hur jag än vrider och vänder på det kommer jag aldrig komma till Stångtjärn på under än 20 minuter med utgångspunkt nya boendet.
– Kanske måste flytta igen för att kunna springa min vanliga Stångtjärnsrunda.
– Kanske måste inse att jag får släppa Stångtjärn och skapa en ny löprunda.