Moiji

Gick upp lite tidigare än vanligt idag. Närmare bestämt kl 02:10. När livet kör ihop sig är det tur att jag har en bra bil och en bra pappa. Det har varit några rent ut sagt jävliga dagar. Lite för mycket för mig att tänka på och lite för mycket problem att försöka lösa på för kort tid. Som pricken över i fanns inte ett enda hotellrum ledigt på Arlanda. Det ställer till det lite när flyget går vid kl 07. Jag ska bli som mamma och pappa mot mina barn när jag blir stor. Jag ska skjutsa dom till och från Arlanda mitt i natten när livet har kört ihop sig bland annat. 

Nu har jag precis käkat min medhavda frukost bestående av havregrynsgröt och knäckebröd med ägg på. Mycket godare än vad alla andra här på Arlanda har ätit nu på morgonkvisten. Tänk vilken ovisshet de lever i. Jag har som vanligt hittat en ny parfym som jag ska köpa och halsar favoritramlösan ”MojiTea” i skrivandets stund. Då är allt som det ska.

Nu kör vi en liten around the globe trip. Vi hörs igen när jag har vaknat om två dygn. Hej så länge!