Dryga fyra och knappa fem

Tjenixen på er, alla nattugglor där ute. Okej, inte riktigt, men klockan börjar närma sig tio och då börjar det även närma sig natt. Hoppas ni mår bra.

Jag är väldigt, väldigt trött. Dagen började tidigt. Klockan kvart i sju satt jag på hojen. Mötte upp pappa och vi cyklade tillsammans i KOM-jägartempo till Borlänge. Där klev han in på kontoret och jag fortsatte min lilla tur. Turen slutade med 12,5 mil och dryga fyra timmar, knappa fem eller 4 h 41 minuter. Det beror på hur man väljer att se på det. Det gick iallafall bra idag. Jag hade bra tryck genom hela passet och kände mig stark. Kul!

Rätt tråkigt väder idag:
FullSizeRender 24
Är det bara jag som fortfarande kör fjolårshoj?

FullSizeRender 25

När jag kom hem blev det snabba ryck, in i duschen, på med sminket, på med kläderna, mat i magen. Hade tid hos 90 grader idag och det var dags för en liten uppfräschning av kalufsen. Ville ha lite mer slingor än vi brukar lägga i för att bli snäppet blondare och sedan ta bort lite av det slitna i längderna. Blev verkligen supernöjd med färgen. Nu är jag vårfin ihihihihihi.

FullSizeRender 26
In the making.

FullSizeRender 27
Inte den bästa bilden, men en sneak peak på resultatet.

Nu är det dags att packa färdigt, ge mig själv massage och därefter sova. Godnatt på er!

Dagens låt:
FullSizeRender 23