Välkomna

Hej och välkomna till Jenny Rissveds blogg. Här kommer jag skriva om min vardag, träning och tävling. Jag är 19 år och gillar att cykla.

Nu var det hemskt längesedan vi pratades vid senast. Hoppas att ni har haft det bra utan mig, men nu är jag med igen. Jag tänkte börja med att berätta lite om min helg i Schweiz. I fredags blev jag upphämtad på Zürich flygplats av mekanikern i teamet. Vi gick på en liten tur i centrum och sedan åt vi middag på restaurang. Efter det var det dags att åka hem och sova.

Lördagen var dagen då själva eventet var. Vi började med en cykeltur tillsammans med några av sponsorerna. Jag var tillsammans med Nino och Florian i den ”snabba” gruppen. Tempot var ungefär distanstempo för mig och turen slutade på 3 h, så det blev ett bra distanspass. Det föll snöblandat regn från himlen i två timmar och sista timmen spöregn. Det blev dödens kallt mot slutet, men det var faktiskt kul ändå.

På kvällningen var sponsorerna och teamet på italiensk restaurang och åt. Det var mycket trevligt och alla var supersnälla. En sak som är säker är att jag måste lära mig tyska. Är någon av mina läsare kunnig inom ämnet och villig att lära mig tackar jag vänligt ja. Åkarna presenterades en efter en. Sen blev det ännu mer mat och tyska tal och efter det efterrätt. Kom inte i säng förrän sent på natten men det var det värt. På söndagen åkte jag hem igen. En mycket trevlig helg med trevliga människor helt enkelt.

Jag tänkte skriva ett inlägg om teamet senare ikväll. Hur jag tänker och känner kring det osv. Det skickades ut ett nyhetsbrev förra veckan som har cirkulerat på internet. För er som inte har läst/sett ännu finns det här.

För övrigt satte jag världsrekord i skorpionen härom dagen. 30!!!!!!! Filmbevis på det finns här.

Skärmavbild 2013-11-27 kl. 14.56.08

Man är ju så akrobatisk.